Aktualitások

Konzultáljon szakorvosunkkal online

A koronavírus-járvány megnehezíti az állatorvosi ellátást, ám központokban tudjuk, hogy kiskedvenceink egészsége minden gazdi számára fontos. Továbbá, ha kisállatunkkal probléma adódna annak mihamarabbi megoldása szükséges. Éppen ezért elindítottuk online állatorvosi konzultációnkat, mely révén folyamatosan biztosítani tudjuk, hogy probléma esetén továbbra is elérje szakorvosunkat és feltehesse neki kérdéseit kisállatával kapcsolatban.

Hogyan működik?

Szolgáltatásunkat ingyenesen biztosítjuk pácienseink számára. Rendelőnk vezető állatorvosa, Dr. Szigeti Gábor vezeti a konzultációkat Skype-on vagy Zoom-on keresztül. Egy szakorvosi online vizit 10 perces, melyre előzetes bejelentkezés szükséges. Központunk munkatársai az online konzultáció során elhangzottakról minden fontos információt elküldenek Önnek e-mailben.

Mit kell tennie, ha online konzultációra van szüksége?

  1. Telepítse számítógépére a Skype vagy a Zoom alkalmazást (amennyiben szükséges, állítsa be webkameráját is).
  2. Küldje el a szegediallatorvos@gmail.com e-mail címre saját nevét, kisállatának nevét és születési dátumát, az előzetes kórelőzményt, a leleteit, valamint írja le röviden, milyen problémával kapcsolatban érdeklődik.     
  3. Ezt követően munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessenek online orvosi konzultációra.

Kérjük, a kapcsolat ideje során tartsa tiszteletben a konzultációra szánt időpontot, hogy mindenkinek legyen lehetősége az online rendelés ideje alatt elérni rendelőnket. Ha pedig véletlenül Önnek kell várakoznia, kérjük, legyen türelemmel.

Természetesen az esetek zömében az online konzultáció nem helyettesíti a szakorvosi ellátást és a személyes találkozót. Azonban bizonyos esetekben a kisállatok panasza, problémája kamera segítségével online is ellenőrizhetők orvosunk által, ezáltal a kezelés folytatódhat. Számunkra fontos, hogy a jelenlegi járványhelyzet ellenére folyamatosan tartsuk a kapcsolatot a gazdikkal és ne hagyjuk őket magukra.

Forduljon hozzánk bizalommal és kérjen időpontot online orvosi konzultációra! Segítünk Önnek és kiskedvencének úgy is, hogy otthonából sem kell kimozdulnia.

2020.04.04.