Munkatársaink

Dr. Szigeti Gábor

Rendelő vezető állatorvos

tel: +36/70-429-07-63

2000-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. 2006-ig hatósági állatorvos voltam Sándorfalván. Végzésem óta vegyes praxisban dolgoztam, azonban a haszonállatok számának csökkenésével munkám egyre nagyobb hányadát teszi ki a kisállatorvoslás. A szakmai továbbképzéseken, tanulmányutakon rendszeresen részt veszek, 2012-ben csontsebészeti kurzusokat végeztem el, hogy szakmán minél több területén végezhessem magasabb színvonalon munkámat. 2008-óta nős vagyok, 2 gyermek boldog apukája.

Dr. Szigeti Gábor

Dr. Bodó Laura

Állatorvos

tel: +36/70-432-44-55

1982-ben születtem Szegeden, de fiatal koromat Kiskunfélegyházán töltöttem. Már gyermekkoromtól kezdve az állatok életem fontos részét alkották. Ha csak tehettem, minél több kis élőlénnyel vettem körbe magam a családom nagy örömére, mindegy, hogy éppen teknős, agáma , anolisz, egér, hörcsög, tengerimalac, nyúl, degu, papagáj, pinty, macska vagy éppen kutya került az utamba.

2010-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudomáyi Karán. A diplomám megszerzését követően Németországban a szükséges nyelv elsajátítása után Leonardo da Vinci posztgraduális ösztöndíj keretében egy berlini kisállatklinikán szerezhettem több éves tapasztalatot. Magyarországra hazatérve egy állatgyógyszereket forgalmazó cég délkelet magyarországi képviselőjeként dolgoztam mindaddig, amíg a rendelő csapatához 2017 októberében nem csatlakoztam.

Vegán állatorvosként az életem egyik központi filozófiája az állatok szeretete és tisztelete, amit a magánéletben is örömmel gyakorolhatok egy kutya és egy cica szerencsés gazdijaként.

Dr. Bodó Laura

Dr. Kovács Péter

Állatorvos

tel: +36/70-885-88-98

2013-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. Ebben a praxisban több, mint két éve dolgozom. Az állatok világa és az élővilág már gyerekkorom óta érdekelt, ezért ideális választás volt számomra az állatorvosi hivatás. Szabadidőmben szeretek kirándulni és túrázni, kedvenc hobbim a természetfotózás.

Dr. Kovács Péter

Dr. Rapavi Barbara

Állatorvos

tel: +36/70-432-44-11

Dr. Rapavi Barbara

Dr. Nádasi Zsófia

Állatorvos

tel: +06/40-429-07-64

Dr. Nádasi Zsófia