Munkatársaink

Dr. Szigeti Gábor

Rendelő vezető állatorvos

tel: +36/70-429-07-63

2000-ben végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. 2006-ig hatósági állatorvos voltam Sándorfalván. Végzésem óta vegyes praxisban dolgoztam, azonban a haszonállatok számának csökkenésével munkám egyre nagyobb hányadát teszi ki a kisállatorvoslás. A szakmai továbbképzéseken, tanulmányutakon rendszeresen részt veszek, 2012-ben csontsebészeti kurzusokat végeztem el, hogy szakmán minél több területén végezhessem magasabb színvonalon munkámat. 2008-óta nős vagyok, 2 gyermek boldog apukája.

Dr. Szigeti Gábor

Dr. Dudás Dominika

Állatorvos

tel: +36/70-429-07-64

Gyermekkorom óta tudtam, hogy gyógyítással fogok foglalkozni, az állatok szeretete kiskorom óta elkísér. Kezdetben, anyukám nyomán fogorvos szerettem volna lenni, kamaszkoromban kezdtem el vonzódni az állatgyógyászat iránt. Gyakornokként az Egyetem egzotikus klinikáján, budapesti és szegedi rendelőkben tanultam, segítettem.

Állatorvos-doktori diplomámat 2019 februárjában vettem át, március óta ebben a rendelőben dolgozom. A kisállatgyógyászaton belül a belgyógyászat, a fogászat és az egzotikus kisemlősök gyógyítása tartozik a szenvedélyeim közé. A jövőben, amint lehetséges, egzotikus szakállatorvosi diplomát szeretnék szerezni.

Az állatorvosi hivatás mellett szeretek időt tölteni a családommal, állataimmal, olvasni és utazni.

Dr. Dudás Dominika

Dr. Kovács Péter

Állatorvos

tel: +36/70-885-88-98

2013-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karán. Ebben a praxisban több, mint két éve dolgozom. Az állatok világa és az élővilág már gyerekkorom óta érdekelt, ezért ideális választás volt számomra az állatorvosi hivatás. Szabadidőmben szeretek kirándulni és túrázni, kedvenc hobbim a természetfotózás.

Dr. Kovács Péter

Dr. Pintér Zita

Állatorvos

Dr. Pintér Zita

Dr. Novák Krisztina

Állatorvos

tel: +36/70-432-44-11

Az állatok iránti rajongásom egészen kisgyermekkoromban kezdődött, neveltem mentett kismacskát, kölyök denevért, gyerekkorom óta kutyával élek. Gimnáziumi éveimet Zalaegerszegen töltöttem, majd az Egyetem miatt Budapestre költöztem.. 2018-ban vehettem át az állatorvosi diplomámat. Végzés után Budapest mellett dolgoztam egy kisállat praxisban, majd 2020 márciusában az élet Szegedre hozott, így csatlakoztam a Vezér Állatorvosi Központ csapatához.

Fő érdeklődési területeim a sebészet és az ortopédia. Jelenleg végzem a Klinikus Kisállat-szakállatorvosi képzést, fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és a legújabb ismeretek elsajátítását. Az állatok iránti rajongás a mai napig végig kíséri az életemet, jelenleg 5 éves spánielemmel élek. Szabadidőmben úszom és biciklizem.

Dr. Novák Krisztina

Dr. Varga Andrea

Állatorvos

tel: +36/70-432-44-55

Elevenen él bennem óvodás korból a délutáni séták emléke, amikor nagypapámmal körbejártuk a környéket és beköszöntünk minden kutyusnak, akiket mind-mind név szerint ismertem. A nyári dolgos napok a kertben, ahol nagypapám nyulait is etettük, gondoztuk. Édesapám elsős koromban tért haza első kutyusunkkal a kezében, Tücsivel, a mudival. Jelentős és élménydús benyomást gyakoroltak rám mindezek, így hamar eldőlt számomra, hogy állatorvos szeretnék lenni. Szerencsésnek mondhatom magam, mivel lehetőségem volt külföldi praxisokban, többek között Japánban egy tejelő holstein fríz farmon, valamint egy tokiói kisállatklinikán szakmai gyakorlati időt töltenem, melyek nem csak életre szóló élményt jelentettek, de sikerült olyan szakmai fogásokat kipróbálnom és emberi példákat látnom, amiket remélem kamatoztatni tudok itthon a munkám során.

Egyetemi tanulmányaim idején igyekeztem minél több időt tölteni a kar klinikáin, hogy jobban megismerjem szakmánk kihívásokkal teli gyakorlati oldalát is. A belgyógyászaton különösen sok allergiás, bőr-és fülproblémával, valamint gyomor-és bélrendszeri problémában szenvedő állattal találkoztam. Szerettem volna olyan területen fejlődni, ahol szaktudásommal minél több családi kedvencen segíthetek, így végül e szakirányokra koncentráltam továbbképzéseim során. Szakdolgozatomat bőrgyógyászati témakörben írtam, az egyetem elvégzése óta is folyamatosan részt veszek bőrgyógyászati és gasztroenterológiai továbbképzéseken, ezen felül aktív tagja vagyok a Magyar Állatorvos Bőrgyógyászok Egyesületének is.

Dr. Varga Andrea