Aktualitások

A régióban egyedülálló digitális röntgen és labordiagnosztika

Gyors és pontos diagnózis az állatgyógyászatban is!

Újabb szolgáltatásokkal bővültünk. Egy sikeres pályázatot követően olyan egyedülálló diagnosztikai eszközök beszerzésére kerülhetett sor, ami megkönnyíti a házi kedvenceknél a gyors és pontos diagnózis felállítását.

A gazdik is örülnek az új berendezéseknek 

Nagy örömmel fogadták a kisállattartók két új berendezésünket, a digitális röntgent és a laborgépeket, hiszen kedvenceik nem tudják elmondani, hol fáj, ezért minden olyan új eszköz, ami segít a diagnózis felállításában, megnyugvást jelent az aggódó gazdiknak .

A laborgépek, biokémiai és hematológiai automatákat jelentenek, amivel 20 percen belül(!) eredményt kaphatunk teljes vérképpel, biokémiával. Régebben erre több napot kellet várni, mire a külsős laborból az eredmények megérkeztek. Az új gépekkel lehetőségünk van az idős, rizikópáciensek műtét előtti laborvizsgálatát elvégezni, így megfelelő altatási protokolt tudunk választani a beavatkozás előtt, ezáltal is csökkentve az altatás kockázatát.

A gyors eredménynek köszönhetően nincs elvesztegetett idő, indokolt esetben a műtét akár azonnal elvégezhető! Nem elhanyagolható tény az sem, hogy a laborvizsgálati áraink mérséklődtek! A Vet-Med laborhálózat tagjaként, bemutatólaborként is működünk, így állatorvos kollégáinknak is segítségére tudunk lenni. 

 

Az egyik új laborgép, a kémiai automata  Másik új laborberendezésünk a hematológiai automata.

Laborvizsgálattal szűréseket is végezünk, így már a tünetek megjelenése előtt kiderülhet, ha kedvencünk valamelyik szerve nem működik megfelelően. Idős kutyáknál javasoljuk az időskori állapotfelmérést, mely az általános fizikai vizsgálat mellett ultrahang-, röntgen- és teljes körű vérvizsgálatból áll. Új berendezéseinknek köszönhetően ezekkel a diagnosztikai vizsgálatokkal még pontosabb és megbízhatóbb eredményeket kapunk.

Digitális röntgen is segíti munkánkat a gyors és pontos diagnózisban

Digitális röntgenszolgáltatásunk is egyedülálló a régióban. Az új berendezéssel jobb minőségű, nagyobb felbontású képeket kapunk, rá tudunk nagyítani a kritikus pontokra, ami szintén a pontos diagnózist szolgálja. A modern technikának köszönhetően már minden digitálisan működik, ami nagy könnyebbséget jelent a felvételek tárolásában és továbbításában.

 

 

 

Digitális röntgen a szegedi Vezér Állatorvosi központban

Nagy örömmel fogadták a kisállattartók új berendezéseinket, a digitális röntgent és a laborgépeket, hiszen kedvenceik nem tudják elmondani, hol fáj, ezért minden olyan új eszköz, ami segít a diagnózis felállításában, megnyugvást jelent az aggódó gazdiknak. A laborgépek, biokémiai és hematológiai automatákat jelentenek, amivel 20 percen belül(!) eredményt kaphatunk teljes vérképpel, biokémiával. Régebben erre több napot kellet várni, mire a külsős laborból az eredmények megérkeztek. Az új gépekkel lehetőségünk van az idős, rizikópáciensek műtét előtti laborvizsgálatát elvégezni, így megfelelő altatási protokolt tudunk választani a beavatkozás előtt, ezáltal is csökkentve az altatás kockázatát.

2014.04.23.