Aktualitások

Minden egy helyen a Vezér Állatorvosi Központban

Sok szegedi kutya-, macska- és egyéb kis házi kedvenc-tulajdonos ismeri jól a Vezér Állatorvosi Központot, hiszen Dr. Szigeti Gábor és munkatársai már évek óta végzik áldozatos munkájukat a kisállatok egészsége érdekében. A központ életében most nagy változás következett be, hiszen új helyre költöztek; január óta a Klapka téren álló impozáns új épületben működik az állatorvosi rendelő, állatpatika, állatkozmetika és állatok áruháza. Az országban csupán néhány ilyen központ található, ahol ezek a megfizethető szolgáltatások - az állatbarátok nagy örömére - mind egy helyen megtalálhatók.

Az állatorvosi rendelő szolgáltatásai között szerepel az ambuláns betegek ellátása, védőoltások beadása, ivartalanítás, microchipes állatmegjelölés, állatútlevél kiállítása, de olyan, a humán betegellátásból jól ismert szakrendelések is igénybe vehetők, mint például a belgyógyászat, szülészet, bőrgyógyászat, allergiavizsgálat, röntgen, ultrahang diagnosztika, laboratóriumi vizsgálatok, fogászati kezelések, műtétek. Akár egy állatkórházban, olyanok a körülmények, és ha a műtét indokolja, még bent alvásra is van lehetőség; a kis betegek, kényelmes körülmények között, nyugodtan tölthetik az éjszakát.

A rendelőben lehetőség nyílik a kedvencek időskori állapotfelmérésére is, amely a következő vizsgálatokat tartalmazza: általános fizikai vizsgálat, sántaságvizsgálat, hasi és szívultrahang, röntgenfelvétel készítése, arthrosisok, dysplasia felvétel készítése, vérvizsgálat, időskori szűrővizsgálat, valamint speciális geriátriai (öregkori) profilvizsgálatok a rejtett belgyógyászati problémák feltárására.

Praktikus, és a gazdik idejével takarékoskodó társítás, hogy a rendelő mellett megtalálható az állatpatika, így a szükséges gyógyszerek, vitaminok, táplálék kiegészítők, gyógyászati eszközök rögtön helyben beszerezhetők.

Sokan úgy gondolják, hogy az állatkozmetika valamiféle luxusigényeket kielégítő szolgáltatás, de akinek hosszú szőrű kutyája, macskája van, tudja jól, hogy a szőrápolás bizony az állat egészségét is szolgálja, hiszen a gondozott, ápolt bunda számos betegségtől, bajtól is megvédi viselőjét.

Az Univerzoom Állatok Áruháza vitathatatlanul a központ legvidámabb része. Legyen kedvencünk tollas, szőrös vagy pikkelyes, biztosan találunk olyan hasznos kiegészítőt, ami nem csak az ő, hanem a mi kedvünkre is való, sőt ajándéknak is kiváló. Természetesen állateledelből is hatalmas a választék korra, nemre és fajtára való tekintettel.

Vezér Állatorvosi Központ
6724 Szeged, Klapka tér 10.
62/652-371
szegediallatorvos@gmail.com
www.szegediallatorvos.hu

2013.04.22.